Инструкција

Инструкције за основне школе које ће имати целодневни боравак у периоду нормализације услова

 

У циљу благовремене припреме основних школа за отварање објеката и пријем ученика почевши од 11. маја 2020. године, у обиму који омогућава спровођење неопходних мера превенције, заштите и сузбијања ширења епидемије COVID-19, основним школама је достављена инструкција која садржи главне смернице и препоруке у вези са поступањем и организацијом рада основних школа у оквиру новог режима мера у време трајања епидемије COVID-19. Инструкције можете прочитати овде.

Ускрс 2020.

Ускрс

 

Први пут славимо Ускрс у другачијим условима него иначе. Али то није спречило наше ученике да са својим породицама прославе најрадоноснији празник и да буду креативни. На следећим презентацијама погледајте како је то изгледало.

Презентација 1

Презентација 2

Презентација 3

 

Зид позитивних мисли

Зид позитивних мисли

 

Током претходне недеље ученици свих одељења од првог до осмог разреда имали су задатак да пронађу или измисле афирмативне, позитивне изреке и да их пошаљу својим одељењским старешинама.

Ученици су то и учинили, а одељењске старешине су послале изреке стручној служби која је извршила избор и направила презентацију са најбољим и најпозитивнијим мислима из свих одељења од првог до осмог разреда.

Опширније: Зид позитивних мисли

Упис полазника у први разред школске 2020/2021.

Упис полазника у први разред ОШ ,,Иво Лола Рибар'' за школску 2020/2021. годину

Опширније: Упис полазника у први разред школске 2020/2021.

Додатне информације